Cabecera Web
  Avís Legal Mapa Web
       Inici  | Empressa | Treballs | Serveis | Equip | Com Arribar | Contacte
 

Fustería D'Aluminis Garsan: Avís Legal

  Idioma Catalá Seleccionat  
Pol. Ind. - Font de la Ventaiola, Nau C
CP: 08670 - Navàs Barcelona

Veure Com Arribar

      Estem a la seva disposició de Dilluns a Divendres de 9 a 1 del matí i de 3 a 7 de la tarda.
      Pot trucar-nos al següent nombre de telèfon.

93 820 47 43

      Si ho desitja també pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de nostre

Formulari de Contacte

      La Web aluminisarsansl.es té com finalitat la d'informar dels productes, serveis i novetats que oferix als clients actuals així com a nous usuaris.

      El domini aluminisgarsansl.es és propietat de Fustería D'Aluminis Garsan S.L.

      Fustería D'Aluminis Garsan S.L. és el titular dels drets de propietat intel·lectual sobre les imatges, logotips, textos i dissenys o de qualsevol altre contingut o element d'aquesta Web. En cas de no ser el titular, Fustería D'Aluminis Garsan S.L. disposa dels permisos necessaris per a la utilització dels mateixos. Queda prohibida la seva reproducció, distribució, comercialització, transformació de qualsevol tipus sense consentiment per escrit per part dels responsables de Fustería D'Aluminis Garsan S.L.

      Fustería D'Aluminis Garsan S.L. rebutja la responsabilitat que es derivi de la dolenta utilització dels continguts i es reserva el dret a realitzar les modificacions (eliminació o restricció total o parcial) de continguts que crea oportunes sense previ avís.

      Fustería D'Aluminis Garsan S.L. no es responsabilitza dels continguts que s'oferixen mitjançant enllaços a pàgines de tercers o qualsevol referència externa a altre lloc d'informació. Són referències merament informatives.

      Fustería D'Aluminis Garsan S.L. no es responsabilitza de qualsevol conseqüència directa o indirecta que pugui ocasionar l'exactitud dels continguts de la Web.

Política de Protecció de dades

      En compliment de la normativa de dades de caràcter personal i d'acord amb la L.O 15/1999, les dades de caràcter personal aportats a través de la cumplimentació dels formularis d'aquesta Web formaran part d'un fitxer propietat de Fustería D'Aluminis Garsan S.L.

      A l'enviar aquestes dades, l'usuari o client dóna el seu consentiment perquè formin part d'aquest fitxer que té com finalitat l'enviament de comunicacions de caràcter comercial o informatives.

      En compliment d'aquesta llei Fustería D'Aluminis Garsan S.L. no realitzarà cap cessió total o parcial d'aquestes dades a cap empresa o organització ni els utilitzarà per a altra fi que no sigui el descrit en el paràgraf anterior.

      El titular de les dades podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes i terminis establerts per la L.O. 15/1999, a dirigint-se a:

Fustería D'Aluminis Garsan S.L.
Pol. Ind. - Font de la Ventaiola, Nau C
CP: 08670 Navàs
Barcelona

 

 

 

Design by: k2erre@gmail.com

Fusteria D'Aluminis Garsan S.L. © 2008-2010 Tots Els Drets Reservats